HAPA printing systems

Tlač na obalové materiály všetkého druhu, ako sú plasty, kartón, štítky a rolky. Tlakové systémy zahŕňajú UV flexo, UV DOD a hybridné systémy a laserový rytec. HAPA ďalej ponúka individuálne atramenty, aj v malých množstvách. Rozsah HAPA zahŕňa komplexný aftermarket servis a dodávky spotrebného materiálu a náhradných a spotrebných dielov.

HAPA UV-DOD

UV DOD je plne digitálna, bezkontaktná technológia tlače, ktorá je ideálna pre veľmi malé množstvo, kódov, serializácie, Track & Trace a pre boj proti falšovaniu. Vďaka tejto technológii, môžu byť vykonané zmeny grafiky a textov bez prerušenia procesu tlače. Tlač šarží a bezpečnostných kódov, a môže byť ľahko integrovaná do výrobného procesu.

HAPA redcube

The redcube is a compact and multifunctional UV DOD printing module. It is ideal for coding, marking and direct printing on products. The print results are durable and moisture-resistant.

PDF download

 

HAPA Aftermarket

Life cycle services
Hapa offering full services during the entire life cycle of Hapa printing systems. It includes training and a hotline for technical support. We also offer maintenance services and upgrades, deliver supplies as well as wear and spare parts and produce individual stereotypes.